ODISEA DUCATI (quina mala sort)

Bones a tots/es,
La veritat és que no són bones, torno a tenir el mateix problema i ara sols arrencar-la després d’una setmana de tenir-la parada (per la pluja), la he intentat arrencar i s’ha tornat a clavar el motor d’arranc i a més fallo de l’encesa. Ès que ja m’estic empipant, crec que sols els donaré una última oportunitat més, i a partir d’aquì tindran problemes.

Amb les ganes que tenia de començar de cero (borron y cuenta nueva) van i…

:frowning: >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Fins aviat.

Salut i Gassssssssssss

Matoll 1098

joder ja veus kina mala sort matoll. pues jo no se jo faria que es menjesin ells el marron perque tela saps te la reparan i ja esta igual :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: pues tu reclama i ke tinguis sort

Tio lo teu ja es més que mala llet,no? :tickedoff: pels quatre duros que val la moto…que te la deixin impecable :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

Yo comenzaria a mirar abogados para ver si en lugar de arreglarte esta te pueden dar una nueva…

QUE ASCO! Cuando empiezas así, le coges una manía a la moto que pa qué… a mi me pasó con un coche clásico que compré con mucha ilusión y acabé vendiendolo a los pocos meses…

ya ves a my me paso con un coche tambien pero asta ke no me dieron toda la pasta no pare eso si por comprame otoro en el mismo concesionario

No hi ha dret que et facin coses d’aquestes…sembla que t’estiguin prenent el pèl.
Jo de tu, trucaria a Desmotron i explicaria el que t’està passant, no és normal .

Com et diuen truca a Desmotron que segur que et donen solucions. Yo en la meva 1098 no he tingut ni un problema, de veritat… ??? ???

Quan passen aquestes coses, es molt fàcil agafar-li mania a la moto, després, un cop arreglada, costa tornar-li a agafar confiança i creure’t que realment va be… quina kk
Pero ja veuràs, que un cop tornis a tenir-la en perfecte estat, es una meravella :wink:

:wink:

Y sino, a saco con ellos, >:(

Ei, gàcies a tots/es
Ja he començat a possar-me pessat, ara mateix acabo d’escriure una email a DESMOTRON a un tal Juan Guglieri que teòricament és uns del responsable quan hi han problemes d’aquest estil.
Espero que responguin ràpid, ja que com dieu a partir d’ara començaré a tocar-lis els COLLONS d’una manera que no se l’esperan.
Ja us aniré explicant.

Gràcies novament i espero que algun dia (si pot ser no gaire llunyà) poder quedar amb vosaltre.

Matoll 1098

Salut i Gasssssssssssss

Ostres nano, quina mala sort… :frowning:

Has fet bé amb lo de Desmotrón, ara a veure si n’hi sort hi et diuen quelcom ràpid. Tingues paciència, ja se que és fàcil dir-ho, que la moto s’ho val.

Ànims! :wink:

No te duermas en los laureles!!! Ves al grano!!!

SUERTEEE!!!

juan te atendera bien, si hay algun problema el es el que lo arreglara, ya veras :wink:

Muchísima suerte! ve informando please…

Aquestes coses passen i quan passen t´emprenyes com una mona , tant que engegaries la moto a fer punyetes . Si ho penses fredament penso que si veus que per part de qui t´ha venut la moto i la propia marca , es mouen i et busquen solucions s´ha de tenir paciència i confiar que tot s´arreglara.

Jo penso que Ducati et resoldrà el problema , el que passa és que penses perqué collons m´ha tocat a mi. :tickedoff:

V´s
MIKI

ke tal matoll ke tal esta la 1098??? sort

Molts anims Matoll !!

vinga que això acabarà sent aigua pasada.

Salut.

Bones a tots/totes,
Encara la tinc al taller, per sort tots aquests caps de semana ha plogut i no la he trobat tant a faltar. Però espero que la semana que bé ja l’entreguin acabada i en perfecta estat per fotra-li caña.

Perdoneu per no haver dit res desde fa tants dies però la feina està apretant de valent i no he tibgut temps ni de enxufar l’ordenador.

Gracies a tot, torno a tenir ganes de pujar a la meva desmo i a partir d’ara que ja no tingui cap problema i sobretot apuntar-me algun curs de conducció.

No penseu que no m’enrecordo, queda pendent la collada i moltes altres coses que espero fer amb aquesta gran familia.

Fins aviat

Matoll 1098

Molta salut i Molt, molt de Gasssssssssssssssssssssssssssssss :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Poc a poc i bona lletra, que te la deixin bé per després anar tranquilet…

Molts ànims!