Sale más a cuenta llevar un antiradar que pagar el exceso de velocidad?

Ayer me quede :o viendo la tele.Llevar un antiradar conlleva 150 euros de multa y 2 puntos menos…Es más barato que pagar una multa por exceso de velocidad?
Se pueden llevar apagados en algunos tramos para que no te los detecten?
Algun entendido en el tema? ;D ;D

A MotoExpert hi ha/havia una Monster en venda…amb antiradar…

A les males es desconnecta i es posa a la butxaca… ::slight_smile: o en altres llocs no tant obvis… :buck2:

:2funny: :2funny:

Petunets i V’sss :stuck_out_tongue:

sempre es pot connectar de forma que es desactivi al treure en contacte :wink:

però se que tots no van ver del tot :wink:

yo tb vi lo del antiradar y x lo que decia el poli sale mas a cuenta… pero eso de desconectarlo y meterlo en el bolsillo no sirve xq lo q buscaban era la instalación… sabiendo q está instalado ya la has cagau… segun esta lista http://www.infocoches.com/art/informe-sanciones-y-multas-por-velocidad-5349.html que nose si está actualizada… a mi el ir a mi casa (80km) a 120km … me ahorro 10e si es el radar!! ajajjajaj… aunke contando q paso x 2radares… lo del antiradar me salvaria de muchas… si lo dejan a ese precio estoy x ponermelo vamos!!! 8)

Jo només se que no se res… i d’aquí no em treureu. :coolsmiley:

Detectors de radar, com diu el Xavi, no tots son bons. Els més coneguts per la seva bona critica son els Beltronics. Hi han altres marques però no tenen tanta “tirada”.

A les Monster son de mal posar, sempre s’acaben veient, però en una carenada es podria instal.lar sense problemes. Be, que passa si us paren? Primer de tot apagar-lo, el millor es aprofitar algun boto del puny per posar-lo en marxa i parar-lo. No feu com l’espavilat de la matricula que canviava el numero que va posar un interruptor que cantava mes que una almeja. Si no veuen res extrany, res hi haurà a buscar.

Quan als “detectors de detectors de radar”, existeixen, però de moment sembla ser que els mossos no els tenen o al menys no estan al carrer. Al país Basc si, o sigui que quan aneu de tapes per allà aneu “al tanto”.
Com funciona el “detector de detector”?
Resulta que qualsevol receptor de radio (i un detector de radar ho es) necessita generar una senyal interna d’una frequencia concreta, anomenada frequència intermitja (IF). Aquesta senyal es “cola” cap a l’antena del detector i surt al carrer. La potencia amb que s’emet es minúscula, però suficient per que un altre receptor de radio (el detector de detectors) la pugui escoltar si es troba a poca distancia del nostre detector. Es així com van aquests aparells que tenen les policies.

Solució?
Una, no dur cap detector de radar.
Dues, apagar-lo sempre que es vegi un cotxe o moto dels “puntets”.
Tres, actualment existeixen alguns detectors de radar que ja s’asseguren que no emeten cap senyal a l’exterior. Feta la Llei, feta la trampa.

Que fan els mossos (i altres) per minimitzar que la gent que duu detectors els vegi abans de fer la foto?

Posen en marxa el radar només quan hi ha transit i l’apaguen desseguida que no n’hi ha. Si no emeten tu no els pots “veure”.
Emeten amb molta menys potència i focalitzen la senyal del radar en un lloc molt concret, així hi ha menys possibilitats de ser detectats.

Un detector de radar emet sempre en sentit de la marxa (a Espanya), de manera que sempre ens detecta per l’esquena. Això per nosaltres te diferents connotacions. Els detectors de radar tarden més a veure el radar, ja que el senyal no ve cap a nosaltres, si no que va cap endavant. La avantatge es que hem de passar pel costat abans que ens detecti, i així, es més fàcil veure’l tant electronicament, com a simple vista.

A França, i a Andorra (només els mòbils), els radars veuen vindre el cotxe i fan la foto de cara, cosa que per les motos va molt be, per que si no es que llegeixen la retina dels ulls, no se com poden veure la matrícula. A més els detectors van molt millor, ja que el feix de senyal radar s’envia directament cap a nosaltres.

Lo dir, i repeteixo, Jo no en se res del tema… ^-^

Yo me refiero a si hay algun boton para poder desconectarlo en marcha y que no te pille el “cazaradares”…Que te paren para mirar si llevas instalaciión lo veo más dificil, pero no imposible.
Se que es una pregunta algo estupida pues se supone que so lo llevas es para algo peropuede darse el caso de que sospeches de algun vehiculo y quieras apagarlo en marcha…
No es un delito llevar uno de estos?

En cuanto a la foto de caras…Les denuncio por intrusion al derecho de intimidad!!! ;D ;D ;D

encara sort no?? :coolsmiley: :coolsmiley: :police: :police: :police:

www.todoradares.com :wink:

El tema de desconectar-lo es fàcil, a mi se m’acut posar-lo en lloc de les rafagues, o aquell bot, que jo no faig anar mai de color roig que diu que para el motor. Es simplement apagar-lo i ja es indetectable.

Les versions per a moto ja tenen uns cables especifics per apagar-lo i un led d’alta potencia per posar al cuadre de llums o un altre lloc visible que s’encen en detectar la presencia d’un radar. En les versions per cotxe la detecció s’indica a més amb un so.


Hasta aquí de acuerdo, pero no olvidéis que, al menos en Barcelona, están colocando unos radares con los sensores en el suelo y esos no los detecta el antiradar.

Además, como te pillen te requisan la moto y vete a saber cuando volverás a verla.

P.D: Si cae un rayo y nadie lo ve ¿ese rayo ha existido?

Home sobre els detectors, donç el company ja l’explicar i molt bé “per no saber molt” :o

Jo he vist montat a un cotxe, el detector que dieu i l’inhibidor (s’escriu així ???). Aixó ho portava montat en lloc del pany del maletero (Audi RS4) i es tractava de que si el radar, que segons em va dir tenia que ser “de infrarojos” o “laser” (ara no m’enrecordo el nom que em va dir ::)), et detectava amb exces de velocitat i et feia la foto mitjançant aquest sistema, el inhibidor emetia un altre senyal de tornada per fotre el funcionament del radar en la teva foto, no dic que se’l carregui eh! Però evitava que et fecin la foto.

També em va dir que això si que si tu agafan se’t cau el pel, perquè el delicte, sempre segons em va dir que jo no soc :police:, no només és de transit, sinó que és penal i amb això jo ja em faria culin… ;D

El millor és no correr pel carrer i anar de tant en tant a circuit!!! :wink:

Por qué teneis siempre tanta prisa por llegar a los sitios? ? :o :o

No seria mejor salir 15 minnutos antes y respetar las normas? ? :o :o :uglystupid2:

pueeeeeeeeeeeeeeeeeessssss noooooooooooooo gaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssss !!! y ojo con los radares !!

Siempre podré decir que conducía mi abuelo… :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: