llantes MTS

Hola,
malauradament rascant un bordillo amb mala llet, he abonyegat les dues llantes de la meva MTS 620. La de davant és la mes perjudicada amb un bony d’uns 6-9cm. La roda de darrera menys potser entre 1 i 3cm…

La meva pregunta es: És poden arreglar de forma segura aquestes llntes o bé s’han de canviar? Algu sap de quin preu estem parlant?? Alguna suggerencia de lloc?

La paga doble de nada ja te destinatari… >:( >:(

Salut i bon any!
Vs

Doncs crec que si, que la unica opcio que hi ha per anar segur es canviant les llantes. Jo personalment amb tot lo que envolta amb les rodes i les llantes no me la jugo. Fixa’t si soc rallat que cada cop que punxo, en vegada de arreglarla, la canvio. El preu d’aquestes no les se, a veure si algu de per aqui et pot fotre un cop de ma.

Sort!!! :wink:

Ostitú, Kuroki, les dues abonyegades? d’una tacada? però com ho vas fer? ::slight_smile:
En quant a reparar no tinc ni idea, però si t’acostes aqualsevol taller especialista en rodes, segur que t’aconsellaran…també ho podries consultar a l’aparata general de “mecanica y accesorios”, allà entren professionals que t’aconsellaran sobre si es poden reparar o és millor i més segur canviar!!!

Doncs a la sortida del meu poble de lleida a 2 per hora em va agafar por en una corva que es va tancant i jo em vaig anar obrint sense poder tancar-me i vaig “impactar” amb la roda de davant que es la que va qdar més malmesa… despres la de darrera la va seguir pero amb menys força… total les dues abonyegades si tu… la tinc davant d’un taller que fabriquen maquinaria per rodes i s’hi dediquen molt professionalment, demà a les 9:00 preguntare a veure si es pot aprofitar alguna cosa o haig de gastar la paga doble.

Salut i merci!

P.

649€ +IVA llanta de davant
749€ +IVA llanta darrera

Hi ha un tio a barna que sembla que arregla les possibles abolladures de llantes de moto.
Quan el vagi a veure ja preguntaré a veure si vol que posi les tarifes i condicions per aqui.

Bon 1098 ai 2008,

:o :o

Entenc que no es poden reparar?..ostitú quins preus, no?

La de darrera tindré resposta demà d’un home que les repara.
Es diu Xavi i comparteix local amb els de Kim motos al psg. maragall. La reparació té totes les garanties en quant a torsió i fortalesa del alumini i ronda al voltant dels 60€. A veure si tinc sort i m’estalvio com a mínim la de darrera.
:\

Com ha acavat el tema kuruki?

Doncs encara estic en ello pero…

La llanta de darrera salvada per 60€. Llanta de davant comprada per 750€.

Ara falta que arribi d’Italia algun dia d’aquestos… l’aturada nadalenca no ajuda gens gens… esperem que els nous preus 2008 siguin els mateixos pq ja em vec que haure de pagar algo més.

Un cop tingui les dues cap al poble a lleida a muntar-les i posar-hi sabates noves. 300€ més.

total un paston y molt de temps perdut per un maleït despiste :\

Ostres :tickedoff: 750 quina burrada…i a sobre el temps d’espera…sort que encara has pogut salvar la del darrera…
Però com pot ser que una llanda del davant valgui 124.000 ptes…és una passada… :smiley: és que em quedo sense paraules… :o ???

doncs sí tu, són cares molt cares!!.. a més a més que si no vaig errat no són de cap marca gaire elitista tipus marchessini.

Ara bé l’he tinguda a la mà desmontada i hostia! é una peça d’alumini brutal. Molt treballada, però bé un preu raonable seria entre 400 i 500€.

sí sumem el preu de la de davant i la de darrera 850+750=1600 = 20% del preu de la MOTO NOVA.

FORT :crazy2:

Sempre ha estat aixi… passa lo mateix amb els tubs de serie… :o

Com diu, el Kiko, encara que has pogut salvar una ¡¡¡ :\

cert.