Mai més Vallcarca sense Ateneu Popular!

Aquesta es la raó per la que no vaig a l’aniversari de les desmos…

Muchas cosas vividas entre estas paredes y ahora… :cry: :cry: :cry:

[b]Esto se acaba, señores, la despedida el dia 14 y el dia 15.

Viernes 14: Raydibaum + Djvu (juntos para la ocasion) + Lafrus + ETC

Sabado 15: Afganistan yeye’s + Rabia Positiva + Hzero + Hindrance + La enfermeria de difuntos.

Y el dia 19 concentracion en la puerta del ateneu.[/b]

copio y pego…


http://img127.imageshack.us/img127/1787/maiga8.jpg


A tothom a qui pugui interessar:

El proper 19 de novembre és la jornada prevista per l’administració per desallotjar l’Ateneu Popular de Vallcarca. El col·lectiu de persones que conformem l’APV ens oposem a aquesta decisió presa per les autoritats en connivència amb el poder judicial. Nosaltres no creiem que haguem de marxar d’un espai que porta quasi 20 anys okupat i 14 anys desenvolupant tasques de tipus associatiu, cultural i polític.
Ara fa 12 anys, l’Ateneu Resistència Roja es va rebatejar com a Ateneu Popular de Vallcarca. Des d’aleshores, l’APV ha estat un espai cultural per la ciutat de Barcelona i un espai d’importància dins el petit món associatiu del barri de Vallcarca. Avui dia, l’APV és una entitat cultural i associativa amb més d’un centenar de socis i sòcies. L’Ateneu funciona sobre les bases de l’autoorganització, l’assemblearisme i l’autogestió. Aquest és l’eix en les interrelacions de les persones i les activitats que s’hi duen a terme.
L’APV està ubicat en una zona que està pendent d’expropiació per part de l’Ajuntament de Barcelona, que vol ubicar-hi una zona verda, afavorir certs interessos privats i revaloritzar immobles. Aquesta expropiació està emmarcada dins el pla urbanístic de remodelació de l’avinguda de Vallcarca, més conegut com el pla dels vials a Vallcarca. Un pla ple de forats foscos que el veïnat mai no ha demanat ni vol i on el gran beneficiat serà Núñez i Navarro o Finques Hosta (que és qui ens ha demandat). Els/les grans perjudicats/des serem la gent del barri i el seu fràgil teixit associatiu, a més de la fisonomia urbanística actual, que serà reemplaçada per una altra que provocarà la substitució del veïnatge i situacions de diferenciació socioeconòmica.
La demanda duta a terme en contra nostre ha estat provocada pel nostre rebuig públic al pla dels vials. Al mateix temps, l’Ajuntament mai no ha vist amb bons ulls l’existència d’entitats associatives fora de la seva òrbita política i de control. És per això que les accions de pressió a la propietat per part de l’administració han desembocat en una situació que pretén l’expulsió de l’entitat de l’espai que okupa, fins i tot abans que s’hagi d’executar l’obra prevista.
La regidoria del Districte de Gràcia actua amb mala fe, pressiona la propietat perquè expulsi un dels espais culturals més beneficiosos per la ciutat i obvia la necessitat d’espais del jovent de Barcelona i la impossibilitat d’accedir a cap local en règim de lloguer per desenvolupar activitats, tenint en compte les limitacions del mercat –que prioritza les activitats econòmiques de producció– i les que imposa la pròpia administració per mantenir sota mínims i controlat el teixit associatiu de la ciutat.

És per això que us convoquem a la concentració-xocolatada de suport que tindrà lloc el 19 de novembre des de les 9 del matí fins a les 3 del migdia davant l’Ateneu Popular de Vallcarca (Av. Vallcarca, 49) per mostrar la solidaritat amb l’espai i la gent que el conformem i per donar-nos suport perquè a Vallcarca sempre hi hagi un Ateneu Popular.

Mai més Vallcarca sense Ateneu Popular!
Stop desallotjaments!
Salvem Vallcarca!

sap grau si de veritat sempre s’han fet actes culturals i populars per la gent del barri. que tingueu sort ioly :wink:

pd: …a las barricadas!.. :smiley: