Pel frankdesmo!!

Ja és putada el que t’ha passat el cap de setmana, a veure si hi ha sort i ho sol.luciones pel diumenge, ara no pots fallar tú!!

Fa dies que estic seguint el post de la trobada del diumenge i des del primer moment m’he entusiamat la idea. Ara sembla que la cosa no està massa clara per la diversitat d’opinions. Sigui com sigui, jo he parlant amb més gent perquè visiti el forum i per anganxar-los a la trobada. Penso que és el moment de posar-ho fàcil a la gent i penjar un nou post on hi surti la decisió final i la última llista dels inscrits.

Si em perments la proposta, en aquest post, s’hi podrien determinar els llocs i les hores els àpats i els que vulguin fer kilòmetres que facin la ruta sencera amb l’Osito i els que no, que vàgin directament al lloc de l’esmorzar (suposo que tots almenys voldran fer la volteta de l’esmorzar fins el dinar).

Val a dir que ho faig amb la més bona intenció d’ajudar i en cap cas em voldria ficar, ni organitzar la tasca que has fet fins ara.

Fins el diumenge!!

PD El meu correu és monsterducati@wanadoo.es. Si vols qualsevol cosa el Jordi “Barbas” (l’amic del Buba) i jo et donem un cop de ma.

Xavi t’agraeixo molt les teves paraules de soport, tractare de rarreglar la moto com sigui…

Pel que fa a la sortida soposo que tot quedará com deisideixi la majoria, que per això estem en democràcia, jo no tinc cap interes especial en fer molts o pocs km, la meva proposta originària era la de tobar-nos tots, emorzar i dinar, a partir d’aqui la gent ha de poder dir la seva.

Personalment desitgaria que tots poguem fer la ruta, però si no es així , L’osito hauria de posar un horari aproximat y uns punts de trobada, a més de les adreces dels dos restauratns on anem, i així segur que esmorzant o dinant es trobarem tots …no? y estic segur de que així ho farà.

La llista que portaba es bona, independentment que es vaigi en grup o per separat, la questió es que tots hi serem a l’hora de dinar…no? entre d’altres motius perque si li ha de comunicar al corresponent restaurant…no?