PUNT DE TROBADA WDW-10 I DESMOCANYES BARCELONA 10-06-2010

Ei!!! ja arriba el dijous…buffff!!! :o :laugh: ja començo a sentir els nervis…
Res, que he quedat a les 19:00 h amb els ducatistes que venen de fora de Catalunya i que dinaran a Saragossa, a l’àrea des descans “Porta de Barcelona” a l’AP2. Des d’allà per la ronda litoral els guiaré fins a les desmocanyes. :wink:
Us volia demanar si algú més vindria amb mi a la " Porta de Barcelona" a buscar-los, són 17 motos i crec que serà dificultós travessar Barcelona. Algú em fa un cop de mà? :
També recordar a tots que ens trobarem a les desmocanyes, per a fer un bocata i marxar després cap el port. Esperem que ens feu companyia al “Tomate algo” i així podreu, també, saludar als ducatistes que venen de lluny!!! :wink:

que tingueu bon viatge … quina enveja :\ :\ :\ :\

conta amb mi, trucam per quedar

Jo et puc donar un cop de mà si vols, visc aprop de la porta de barcelona a l’ap7 es… el que jo faria no sé si tu ho creus convenient seria entrar per bellaterra i alla agafar la c-58 i d’alla entraria pel nus cap a la litoral i d’alla per granvia, mes que res que menjar-nos tota la litoral i a aquelles hores pot ser fotut…

ok!! Jo tmb vinc, quedem a Llinars per anar cap allà? :wink:

i com collns s’arriba al sentit contrari de l’ap7???

L’unica opcio es que sortis a martorell i donis la volta i tornis a passar pel peatge… o en tot cas agafar l’a2 fins a martorell creuar-la i entrar a l’ap7 que surt mes economic l’entrada es 1,95 sino son 3,50 i 1,95 :slight_smile:

És una bona opció aquesta de la C-58, però no farem més quilòmetres? i també haurem d’entrar pel nus de la Trinitat que estarà a tope, no? i la C-58 no es congestiona igualment a aquella hora?
Tenim també problema del repostatge, jo pensava que fer-los omplir a “la porta de Barcelona”, així ja no caldria omplir de nou abans d’embarcar, i si anem per la C-58 ens tocarà repostar de nou abans de pujar al barco, i això amb 17 motos és molt de temps, no?

Gràcies per la vostra col.laboració, Osito, Okis, Sapastre, MonsterX…si de cas ens trobem allà, val?
MonsterX tens un privat!

Entrar Per. La c58 es molt millor la rond litoral sentit llobregat no va tan carregada agafem la gran vía i la sortida es a 150 mts del tomate. Si entrem pel sud el pollaco será desde zona franca fins a bac de roda !!!

També pots comptar amb mi, si es a una hora raonable!!..

Hola, visc a prop i vindré per si puc ajudar

Jo ho dic pel tema del que ve en furgo, pq el dia que torni haura de fotre 50 mil voltes per poder-la agafar pq en sentit sud no hi ha pas a l’altra banda i encara que quedessim a porta barcelona podriem repostar a bellaterra i alla si que pot entrar en sentit sud a agafar-la, no se si m’he explicat vull dir que si la deixa a porta, el dia que torni haura de fer la volta a martorell paga peatge, torna a entrar paga peatge, ves cap a molins de rei torna a donar la volta i torna a pagar peatge en canvi a bellaterra ho pot fer directament creuant el pont i es mes gran l’area de servei… I d’entrada la c-58 al nus no es lia tant pitote com per la litoral directe

C-58 :wink:

P.d: Hay gente que viene a las desmocañas desde Molins y prefiere hacer más KM tirando que menos parado.

No sé…si de cas decidim la ruta d’arribada allà mateix, no? La més ràpida serà la millor.
Tenim 3 opcions: Gran Via, C-58 i Ronda Litoral. Com està el trànsit a Barcelona un dijous de 19 a 20 h?..jo no tinc ni idea!!!

La ronda en hora punta ha sigut la meva motoescola, i sempre estic per bcn i entorna amb la fragonetaaaaaa del curro.

sense dubtar-ho C58

Como dicen la ronda ni lo intentaría, y menos todos los que vais a ir. Yo la cojo para ir al bar los jueves y es un asco, todo y que me voy metiendo entre los coches, pero peligroso es un rato.

Saludos, nos vemos esta tarde-noche. GUARROS!!!

Veig que els entesos en circular pr BCN opten per la C-58. Doncs així serà. Gràcies companys!!! :wink:

ens veiem al tomate !!! >:D >:D >:D >:D

Suerte Companys!!!

Vine tarde pero al menos vine :wink: para despedirme y desearos suerte!
Que pasada ver tanta moto cargada con equipaje, etc etc etc…

CALVOSALUDOSS!!! :smiley: