REVISION 1000KM

hola buenos dias a todo/as!!
El tema es que sobre los 900 km pedi hora para la revision y me la dieron para diez dias mas tarde.Actualmente llevo 1400 y hasta que llegue el dia llevare unos 1800/2000 km.
El tema de la garantia lo tengo claro y hablado.
Pero mi duda es si es malo para la moto?no la suelo apretar.

muchas gracias.

No crec que sigui dolent, a mi em va passar al revés, vaig demanar hora uns 100km abans i me la van donar tan depresa que no vaig arrivar als 20mil, jeje, em van dir que no calia tanta pressa que si em passava no pasava res. Total que ara em marca lo del manteniment i l’hauré de dur pq m’ho treguin, no em molesta pero com ja l’he passat pos eso.

Ui, ui ui que malament m’explicooo :idiot2:

Yo se la hice con 1600 y cap problema :wink:

EN CORVER DAN PREFERENCIA A LAS MOTOS CON PRIMERA REVISION, YO LA COMPRE EN FLOREAL Y ME PASO LO MISMO, TARDABAN DOS SEMANAS EN DARME LA CITA, ASI QUE LLAME A CORVER Y EN DOS DIAS ARREGLADO. :wink:

Ostimanoi!!! els de barna…que complicats, no? jo vaig i dic quan la porto? em diu demà passat, val i la recullo el mateix dia oi?, per suposat em contesta…
Preu: barat, més barat que a Barcelona…això sí, el mecànic no porta una bata blanca, ni porta guants de cotó…sino que va ple de taques d’oli (shell) és clar… :smiley: :smiley:

cullons!! i que hem de fotre els de barna? portar la moto a campistraus? i despres com tornem???

jo estic en la mateixa situació acabo de deixar la multi i he tornat amb el bus!!! :buck2:
L’he deixada per fer la revisió dels 1000km i en porto 1800. No m’han posat cap problema en aquest aspecte.

Els de barna heu de fer com jo… demanar hora molt abans, jeje
pero espero que no us la donin ràpid com a mi, pq sino en vers de passau-se de km hi anireu abans d’hora :smiley: :smiley: