Trobada "Bombolles" Ducati-Mototrans

Proposta de Trobada “Bombolles” Ducati-Mototrans
Estem observant com evoluciona tot plegat per anar preparant una nova trobada d’amics de les Ducati-Mototrans. En funció de les posibilitats ho anirem concretan més.
De moment avancem dues bombolles de quatre confirmades i una pendent de confirmació plena.

  1. tagli

  2. benicat

  3. duc77

  4. duc77+

  5. escriche

  6. escriche+

  7. calicat

  8. calicat+

  9. joaquím
    10.joan surtees
    11.gonzo
    12.jubileta

S’accepten peticions de participació, actualització d’informació pandémica i suggerències de lloc i data.
De moment, cada bombolla máxim 4 participants i 8 rodes… no tenim ni idea de com ho podrem fer… :help:

Doncs com fa tothom, per lliure. Si al final es fa al carrer per dir-ho d’alguna manera podem estar els que volguem mantenint una mica la distància, al final quan passeges pel carrer et creues amb desconeguts i no passa res. I si vas al bar, els de la taula del costat no saps ni qui són… Quan concretem lloc tot és mirar un local, trucar i dir som tants i tantes taules volem, i llestos!!!

Salutacions.

Hola Joan,

Com està el tema? Heu decidit alguna cosa ja? Ara que sembla que farà bon temps i ja ens deixen sortir una mica més, jeje :2thumbsup:

Salutacions.

Just fa poc, el dissabte passat, va venir el benicat (la 125 Sport “escupia” la 2ª i el Josep Antoni verificarà els jocs i estat dels dents dels pinyons). El tagli també està, com sempre, amb moltes ganes. L’Escriche també… s’accepten idees de llocs de trobada i proposta d’una data, crec que un dissabte es millor. Comença tu Marc, suggereix un lloc i data! :deal2:

D’acord, deixa’m pensar una mica ^-^ i ja us diré. Tot i que desconeixent una mica la costa de Barcelona potser Sitges o Vilanova estaria força bé. Ara llocs per menjar si que no en tinc ni idea :sweatdrop: :sweatdrop: i també va en funció de la ruta que volgueu fer amb les clàssiques que jo per anar puc anar a tot arreu perque vaig igual que una moderna :smitten:

Salut :wink:

jo en principi tampoc tinc cap problema ,el fotut será pels que saigin de desplaçar sers klm ,a no ser que portin remolc

salutacions
benicat

Oido cocina, alguna proposta de dia i lloc?

Per cert, la meva “Ducatina”, la 125 Sport, m’ha dit que feliciti a benicat pel bon ajustament dels pinyons de la 2ª i tota la caixa d’engranatges, la Ducatina diu que torna a ser com sortida de fàbrica. A més el Josep Antoni va aprofitar per fer-li unes quantes millores més. Ja us ho explicarem. :wink: